Lajm

Rr ëfehet nusja nga Kosova: Kam një vit e martuar, por vazhdoj të jem e vir gjër

Bashkëshortin ajo e njohu nga kushëriri i saj. Folën për një periudhë të gjatë, derisa ai erdhi nga Gjermania për t’i kërkuar dorën. Kështu,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të bindur për dashurinë e tyre, ata u martuan pas pak muajsh. Por, sot kjo nuse nga Dukagjini, edhe pse ka 1 vit e martuar, vazhdon të jetë e virgjër. Ja çfarë shkruan ajo:Jam 33 vjet i kam mbushur muajin që shkoi. Kam pasur të dashur, por nuk ishte kësmet që të martohesha dhe lidhje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet