Lajm

Një ditë, gomari i një bujku ra në një pus. Kafsha qau me ngashërim për orë të tëra dhe bujku u mundua të gjente një zgjidhje. Më në fund ai vendosi se gomari ishte…

Një ditë, gomari i një bujku ra në një pus. Kafsha qau me ngashërim për orë të tëra dhe bujku u mundua të gjente një zgjidhje. Më në fund ai vendosi se gomari ishte…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më në fund ai vendosi se gomari ishte shumë i vjetër, po ashtu edhe pusi nuk kishte më ujë dhe një ditë do ti duhet ta mbulojë gjithsesi; thjesht nuk ia vlente të shpëtonte gomarin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet