Lajm

Kujtoi se askush s’po e shihte, grυαja lë nαm me atë që i bën “z ogυt”

Kujtoi se askush s’po e shihte, grυαja lë nαm me atë që i bën “z ogυt”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gruaja mbante veshur një fustan deri tek gjuri dhe në një vend publik si di dyqani ajo fillimisht spërkat dorën dhe më pas qafën me parfumin e marrë nga rafti../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet