Lajm

I bu.rg.o.suri që po ç.m.en.d botën, ja sa gardiane i la shtatzënë

I bu.rg.o.suri që po ç.m.en.d botën, ja sa gardiane i la shtatzënë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rojet femra ishin mbuluar nga dhurata prej të bu.rg.os.u.rit Tavo White, përfshirë këtu makina luksoze dhe unaza diamanti..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…