Lajm

FiImohet ÇlFTl duke e bërë në makinë, gruaja që i pa: Si nuk..(VIDEO)

FiImohet ÇlFTl duke e bërë në makinë, gruaja që i pa: Si nuk. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamje me pullë të kuqe janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…