Lajm

E qud.itshme: Burri mban një grumbull bletësh në dorë por nuk do ta besoni se çfarë bën me to

E qud.itshme: Burri mban një grumbull bletësh në dorë por nuk do ta besoni se çfarë bën me to/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përkundër faktit se ato mund ta kafshonin nga momenti në moment, ai vazhdon me konsistencë të plotë t’i lë në dorën e tij të djathtë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…