Lajm

Depilon këmbët në stacionin e metrosë por ajo e i bene njerzit e ka habitur gruan (VIDEO)

Depilon këmbët në stacionin e metrosë por ajo e i bene njerzit e ka habitur gruan /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua ka befasur të gjithë njerëzit ndërsa filloi të de pil ohej në stacionin e një metroje në New York.Gruaja është filmuar dhe në video shihet e ulur në një sol duke u dep ilu ar ndërsa pret metronë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…