Lajm

Alienë? Turisti filmon për 7 minuta teksa ishte në avion objektin e çuditshëm (video)

Alienë? Turisti filmon për 7 minuta teksa ishte në avion objektin e çuditshëm /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Raporti i qeverisë amerikane mbi UFO-t, i publikuar përpara disa kohësh, nuk e përcaktoi qartë nëse objektet e shqyrtuara prej tij ishin të krijuara nga njeriu, duke përdorur një teknologji tejet të sofistikuar, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…