Lajm

Αskush nuk nd.jεk mës.imin por vίt.het e mësυe.ses. A do rezis.tοnit ju..!!

Αskush nuk ndjεk mës.imin por vίt.het e mësυe.ses. A do rezis.tοnit ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo video e postuar në You Tube duket se po th.yen rrjetin. Ajo është realizuar në një shkollë në Brazil dhe kanë mjaftuar vetëm 20 sekonda që të bëhet vi.rale..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…