Lajm

Voglushja e verber e sheh per here te pare nenen e saj dhe boten me ngjyra… (VIDEO)

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj. Pas op er imit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia h oqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qa nte me ngas /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

hë rim nga dhi mbj et e shka kt uara prej letrës ngjitëse që i hi qej nga faqja. Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet