Lajm

(Video rrëqet.hëse) Greqia nuk po gjen qetësi nga tër.metet, obj.ektet kanë rënë si të ishin prej letre..!!!!

(Video rrëqet.hëse) Greqia nuk po gjen qetësi nga tër.metet, obj.ektet kanë rënë si të ishin prej letre..!!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një tër.met i fuqi.shëm është regjis.truar në brigjet e Greqisë, me dridhjet që janë ndjerë deri në Turqi, Egjipt, Siri dhe Izrael.Lëkundjet vijnë vetëm një javë pas tërmetit të kaluar me madhësi ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet