Lajm

Un jam ‘NANA’ se kur jam zhv.esh une kompIet këto të rejat skan dit me Iexu

Un jam ‘NANA’ se kur jam zhv.esh une kompIet këto të rejat skan dit me Iexu/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtarja e njohur Adelina Ismaili gjate intervistes se fundit ka fo lur per jeten e saj pr iva te dhe pub li ke, Adelina u shpreh se vajzat ne ditet .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e hum