Lajm

Shtohen qendrat e ‘masazheve’, qytetari: Edhe pse jo tro ç, ato ofrojnë s*ks

Në vendin tonë duket se ditëve të fundit po “lulëzon” një lloj tjetër bi znesi i cili vjen i “kamufluar” për të mos u zbuluar lehtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej disa kohësh JOQ ALBANIA ka bërë publike raste të shumta ku qendra “masazhesh” ofrojnë dhe shërbime të tjera e xtra dhe për këtë kanë menduar një formë që nuk bie lehtësisht në vëmendjen e au toriteteve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet