Lajm

Një pëllumb qëndron mbi një pacient në spital çdo ditë dhe pasi e zbulojn , të gjithë tronditen !!!

Pëllumbi besnik ndaj pronarit të tijNje historinë e pëllumbit besnik mikut të saj të vjetër ../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çdo ditë mjekët shpëtojnë mijëra jetë në të gjithë botën, dhe duke pasur parasysh atë që ndodhi vitin e kaluar, është e rrallë t’i surprizosh me asgjë fare, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet