Lajm

Një këshillë e Kallashit: Mos u lutni vetëm kur jeni n’ telashe

Një këshillë e Kallashit: Mos u lutni vetëm kur jeni n’ telashe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Donjeta Kasumi e njohur për publikun si kallashi, ka treguar se është besimtare në zot dhe bënë lutje.Së fundi, ka dhënë një këshillë të tillë që ka të bëjë me lutjet, shkruan “./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet