Lajm

Ngjarje e vertete: Mjeku shkonte në dhomë tek gruaja dhe çfarë bënte aty më rrë qethi! Kam mbetur pa fjaIë

Gjithkush prej nesh të paktën njëherë në jetën e tij ka qenë në spital dhe për fatin e mirë ka pasur shansin të largohet prej andej në një kohë të shkurtër, pasi mund t’i ketë qëlluar një mjek i mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shumica prej nesh kërkojmë të marrim trajtimin mjekësor sa më të mirë dhe në kohë dhe shpesh ne mèr.zitemi kur disa mjek nuk arrijnë të bëjnë maksimumin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet