Lajm

“Më drögüän, më pë.rdhünüän, mädje më bënë dhe videö…”, këngëtärja tregön örët e tm.errit

Një ngjarje me detaje rrë.qethëse është treguar nga një këngëtare shumë e njohur 28-vjeçare. Alexandra Jenna ka rrëfyer për “The Sun”,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

historinë e saj ku për 5 orë është dr.óguar dhe ab.uzuar s*ksualisht, por nuk kujton asgjë nga ato që mund të kenë ndodhur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet