Lajm

“Kryem marrëdhënie që natën e parë, por më bëri atë që s’më shkoi kurrë në mendje”

Më gjerë ai rrëfen: E dashur psikologe Deidre, unë kam nevojë për një këshillë. Para një muaji u lidha me një kolegen time e cila kishte ardhur për praktikë. Unë jam 26 vjeç ndërsa ajo vetëm 17. Që në fillim që erdhi më pëlqeu shumë dhe e ftova për të ngrenë diçka./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Atë natë ndodhi fiks ashtu siç unë doja… pasi hëngrëm përfunduam duke bërë seks në shtëpinë time. Por pas një muaji ajo krejt papritur më la. Nuk më përgjigjet më në telefon, nuk më hap më mesazhet dhe në zyrë më flet shumë ftohtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet