Lajm

Këngëtarja Shqiptare Lë Nam, Poston Foto Duke E Bërë Në Túalet

Këngëtarja shqiptare me famë botërore dhe shumë e komentuar në media, Bebe Rexha ka treguar gjithnjë se nuk ka komplekse në postimin e fotove dhe shpeshher

ë shfaqet në to e pa rregulluar, pa makeup apo në gjendje shumë të lodhur pas koncerteve.Mirëpo ditën esotme Bebe ka bërë atë që se prisnim duke postuar një foto nga tualeti, e veshur gati për skenë, por me dy asistentet e saj që po e rregullojnë per me