Lajm

Ishin Me Mision Në Afrikë, Murgeshat Kosovare Kthehen Shtatzënë

Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet