Lajm

Befasojnë Motrat Binjake Botën / Ata Janë Martuar Me Të Njëjtin Burrë Dhe Thonë: Ne Duam Të…

Motrat shprehen: Ne duam të kemi së bashku këtë përvojë mahnitëse të shtatzënisë. Ne duam që trupat tanë të duken njëlloj sepse jemi kaq afër, ne kemi nevojë vazhdimisht të jemi së bashku dhe të bëjmë të njëjtën gjë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është arsyeja pse ne ndajmë të njëjtin të dashur. Ne duhet të jemi shtatzënë në të njëjtën kohë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet