Lajm

Arbana Osmani organizon festën gjigante për ditëlindjen e parë të Diellit (Pamjet)

rbana Osmani organizon festën gjigante për ditëlindjen e parë të Diellit (

Arbana dhe Eduarti festojnë sot ditëlindjen e parë të Diellit e në këtë ditë të veçantë kanë mbledhur të gjithë miqtë e të afërmit në një festë..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…