Lajm

Рunon ѕi еѕkortë, 29-vjeçari rrëfen ‘ѕеkretin’: Ја çfarë duan gratë që të јеnë të kënaqura!!!

29-vjeçari nga Sydney, Australi thotë se ai mund të fitojë deri në £270 ora duke punuar si esk0rtë. Duke folur për Daily Mail Australia, ai shpjegon:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ato duan fantazinë më të mirë që një burrë mund t’ju ofrojë. Princi dhe kalorësi. Personin që i dashuron pafund si brenda ashtu dhe jashtë dhomës së gjumit. Ato duan gjithashtu të impresionojnë të tjerët dhe të kenë një shoqërues krah tyre që t’i bëjë ato të ndihen si femra të vërteta. Duhet t’u japësh vëmendjen që meritojnë pa u shpërqendruar nga asgjë tjetër.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet