Lajm

Trοndίt nusja: Burrί më detyrοi të shkoja me ραgesë me depυtetin shqiptar, ja sa pagοi..!!

Trοndίt nusja: Burrί më detyrοi të shkoja me ραgesë me depυtetin shqiptar, ja sa pagοi..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo pohon se bashkëshorti e ka det yruar që të kryejë marr ëd hënie se k suale me pagesë edhe ish-deputeti kosovar, H. A..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…