Lajm

Rritet në Shqipëri, po e kërkon gjithë bòta si iläç, ja kush është bima mrekullibërëse

Sipas të dhënave të INSTAT, eksportet e grupit farat vajore, bimët industriale apo mjekësore, u rritën 14,8% me bazë vjetore për 9-mujorin 2020. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Destinacioni kryesor i eksporteve është Gjermania, (më pas produktet përpunohen e shkojnë drejt SHBA-ve). Për 9-mujorin e 2020, rreth 32% e produkteve të këtij grupi u eksportuan në Gjermani dhe rreth 10% e tyre në Austri dhe Spanjë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet