Lajm

Pas Debatit Të Fortë Mes Tyre, Beniada Flet Për Sheilën: Do Ia Kisha Futur Një Shpullë Asaj…

Pak ditë më parë, Sheila dhe Beniada u përfshinë në një debat me njëra-tjetrën. E gjitha nisi për disa epitete të përdorura bazuar në shenjat e horoskopit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas përplasjes, vajzat u sqaruan me njëra-tjetrën gjatë spektaklit ditën e premte. Megjithatë, situata e pakëndshme që ndodhi mes tyre u diskutua sërish sonte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet