Lajm

Nuk pagυαnte dot kredinë, banka i nxj err në shitje shtëpinë. Babai i dy fëmijëve befαsohet kur merr vesh se kush ia ka blerë

Nuk pagυαnte dot kredinë, banka i nxj err në shitje shtëpinë. Babai i dy fëmijëve befαsohet kur merr vesh se kush ia ka blerë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tomasino, një punëtor 56-vje çar që kishte mbetur i papunë, nuk mund të paguante më kredinë për shtëpinë ku jetonte me gruan dhe dy fëmijët../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet