Lajm

Njihuni me vajzën që ka një sëmųndje të raIIë: I bie të FlKET sa…??

Njihuni me vajzën që ka një sëmųndje të raIIë: I bie të FlKET sa…??

Kirsty Brown, 32 vjeç, nga Northwich, Cheshire, është diag nostikuar me katapleksi, një çrregullim që shkakton episode të papritura dhe zakonisht të shkurtra të humbjes bilaterale .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…