Lajm

Mu Prish Vetuar Duke U Kthyer Ne Vendlinje Nga Zvicra , Dy Djem Të Rinj Më … Pasi E Rregulluan Atë

Duke hyre ne Kosove aty ndalova dhe kerkova ndihme nga dy djem te rinje.Ata than ok ne e rregullojm por separi duhesh ta besh me neve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Une pranova pa pritur sepse isha ne veshtiresi dhe kur ma leshoi doren une u kalla . “Me qi’ni,me qini forte u thosha…”Ata u trenuan dhe filluan te me pa;’llonin pa ndalur deri sa dhe sse cfare thote Elona do ju habite se cfare ju ndodhi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet