Lajm

Ky çift ADOPTOl një djaIë 12-vjeçar, por kur e njohën më mirë, ndryshuan mendje dhe bënë veprimin që MAHNlTËN botën…!!!

Ky çift ADOPTOl një djaIë 12-vjeçar, por kur e njohën më mirë, ndryshuan mendje dhe bënë veprimin që MAHNlTËN botën…!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mjaft e rre;zikshme na duhet të pranojmë, apo jo?Claudio dhe Mariela nga Argjentina ishin përpjekur të kishin një fëmijë për një kohë shumë të gjatë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…