Lajm

Kush është shqiptarja nga Zvicra – pare si zalli, por për burre po e ndiej mungesën

Kush është shqiptarja nga Zvicra – pare si zalli, por për burre po e ndiej mungesën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jetoj dhe punoj në fshat, kam nevojë për një njeri të butë dhe punëtor për të jetuar së bashku dhe për të më ndihmuar në punë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet