Lajm

Kur E Pashë Nj,erkën Të La,gur Nga Poshtë, Nuk Re,zist ova Më, Por E K,apa Dhe …

Kur E Pashë Nj,erkën Të La,gur Nga Poshtë, Nuk Re,zist ova Më, Por E K,apa Dhe …Jam një djalë 24 vjeçar dhe babai im është martuar me një grua tjetër e cila është 34-vjeçe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Im atë shkon në punë që në mëngjes dhe mua më qëllon që të jem me njerkën paradite në shtëpi,Një ditë teksa po bëhesha gati të dilja, ajo bërtiti me të madhe dhe erdhi në sallon duke më thënë se ishte prishur një rubinet uji në tualetin e dhomës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet