Lajm

Gruaja Shqiptare: Pas 20 Vitesh Martesë, Burri Mbrëmë Më Kërkoi Të Bëja Një Gjë Që Dhèmb Shumë

“Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 11 vitesh martese, burri më tha mbrëmë se dëshiron të ndahet me mua.Thotë që nuk ka më asnjë ndjenjë dashurie dhe se nuk gjen asnjë motiv brenda zèmrës së tij për të vijuar jetën me mua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E pranoj, që kemi pasur disa pro.bleme dhe ke.qkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit. E këtu në Londër të jesh besnik është diçka e madhe dhe unë gjithnjë e kam vlerësuar faktin se ja dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet