Lajm

‘Uji do të dalë dhe do të mbυΙojë Shqiperine’ shkencëtαrët të trishtυαr ndαjn lajmin

‘Uji do të dalë dhe do të mbυΙojë Shqiperine’ shkencëtαrët të trishtυαr ndαjn lajmin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Alarmi këtë herë ngrihet nga shkencëtarët e Institutit kombëtar të gjeofizikës dhe vullkanologjisë ,nëse jeni të interesuar me tepër hap market1ngun poshtë menjeher shfaqet v1deo…..