Lajm

Sa E Dhimbeshme.. 24 Të Νdeеkur Nga Νërѕhimet Në Ktë Shtet../ Në Meѕin E Νiktimave 5 Fëmijë

Të paktën 24 persona kanë v dekur nga vërshimet në jug të Indisë, pasi shirat e rrëmbyeshëm kanë dëmtuar shtratin e ujit të lumenjve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pesë fëmijë janë në mesin e të vdekurve.Ka shqetësime se numri i v iktimave mund të rritet pasi disa persona janë ende të zhdukur, sipas REL./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shumë shtëpi i ka marrë uji dhe njerëzit janë bllokuar në rajonin Kotajam në shtetin Kerala.Incizimet nga ajo zonë kanë shpërfaqur një autobus me pasagjerë duke u shpëtuar pasi rrotat janë bllokuar në ujë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet