Lajm

Njihuni me familjen që lindin vetëm binjakë: Zoti i bek.oftë të gjithë dhe qofshin të shëndetshëm

Alanna Merrie dhe burri i saj Paul, u bënë në nëntor 2015 prindër të dy fëmijëve të quajtur Troy dhe Kaius /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

, dy djemve të vegjël të lindur me shëndet të plotë .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet