Lajm

Më gjeti vetëm dhe më DETYROl të bënim s…, kushëriri i të DASHURlT më pas më bëri…

RRËFlMl TRONDlTËS: Më gjeti vetëm dhe më DETYROl të bënim s…, kushëriri i të DASHURlT më pas më bëri…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jam 20 vjeçe dhe prej dy vitesh jam e lidhur me një djalë po në të njëjtën moshë, me të cilin jemi shumë të lumtur dhe kemi menduar që të martohemi dhe të jetojmë së bashku..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet