Lajm

Ky njeri vrejti gjera te çu.ditshme ne shtepi, dhe vendosi kamerat ja cfare gjeti… ( VIDEO)

Kamerat e sigurisë në një shtëpi kanë filmuar diçka të çu.ditshme duke lëvizur nëpër dhomë. Mendohet se figurat që lëvizin në video janë fantazmat e një fëmije të vogël dhe qenit të tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në pamjet e pub/likuara, fillimisht çdo gjë duket normale, por papritmas një figurë gati tra.nsp.arente paraqitet dhe fillon të lëvizë nëpër dhomë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet