Lajm

Kjo ishte stjuardesa duke u pu.thur në hotel, para se të përdh.unohej dhe vr.itej nga 11 burra..(VIDEO)

Kjo ishte stjuardesa duke u pu.thur në hotel, para se të përdh.unohej dhe vr.itej nga 11 burra../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamjet e kapura nga kamerat e sigurisë thuhet se tregojnë momentet e fundit të Chri.stine Dacera para se ajo të përd.hu.nohej në grup dhe të va.rej në një dhomë hoteli në Filipine .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…