Lajm

Kina ndërtoi urën më të gjatë në botë mbi det, ka çelik të mjaftueshëm për të ndërtuar 60 kulla të Ajfelit..!!

Kina ndërtoi urën më të gjatë në botë mbi det, ka çelik të mjaftueshëm për të ndërtuar 60 kulla të Ajfelit..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kina është në mes të realizimit të disa megaprojekteve që do t’i transformon qytetet e saj kryesore në kryeqendra të biznesit.Gjatë dekadës së ardhshme, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…