Lajm

Ishte ëndrra e saj’ Kjo nënë vd.es disa momente pasi lind binjakët…!!!Mos kalo pa thene NGUSHELLIME

Në një tjetër inci/dent zemërthy/er, një nënë braziliane e cila ‘ëndërroi’ të bëhej nënë vdi.q menjëherë pasi lindi binjakë për shkak të komp.likimeve nga koronavirusi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë fundjavës, Larissa Blanco lindi dy fëmijët e saj Guilherme dhe Gustavo në një spital në Sao Paulo. Momentet më vonë, ajo vd.iq pasi vuante nga gj.akder..dhja e tepërt e cila përfundimisht çoi në arr.est kard.iak./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet