Lajm

Gruaja Bën Deklaratën Befasueѕe: Unë Jam 28 Vjeç Dhe I Dashuri Im 76 Vjeç Рor Ne Duhemi Ѕhumë…

Një grua 28 vjeçe, e cila është në një lidhje dashurie me një burrë 48 vjet më të madh tha se shpeshhere njerëzit e ngatërrojnë r a p ort in e tyre pasi mendojnë se burri është një anëtar i familjes së saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kelsey Hopeful, nga La Jolla, San Diego, u takua me 76-vjeçarin Guy BonGiovanni, nga Anchorage, Alaska, në një klasë yoga në të cilën ai filloi të ndiqte pasi hu mbi gruan e tij pas 42 vjetësh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet