Lajm

E fundit! Termeti i f orte ne Shqiperi, sizmiologu Dushi: Ja pse u ndje shumë, ç’pritet në vijim?

E fundit! Termeti i f orte ne Shqiperi, sizmiologu Dushi: Ja pse u ndje shumë, ç’pritet në vijim?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deri më tani nuk ka patur pas lëkundje, por fakti që thellësia e tij ka qenë 20 km, ka bërë që ai të ndjehet edhe në kryeqytet dhe në shtetet fqinje.,nëse jeni të interesuar me tepër hap market1ngun poshtë menjeher shfaqet v1deo…..