Lajm

Deshi t’i a merrte paratë Plakut 70 vjecar, por ai ja tregon vendin shikoni pamjet ! VIDEO

Deshi t’i a merrte paratë Plakut 70 vjecar, por ai ja tregon vendin shikoni pamjet !/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deshi t’i a merrte paratë Plakut 70 vjecar, por ai ja tregon vendin shikoni pamjet ! VIDEOShikoni se si plaku ve.tmb.rohet ndaj ketij njeri qe desh t’i a merrte te gjitha pa.rate .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…