Lajm

Väjtä Te Shtëpiä E Shöqes Së Ngüshtë, Pör Bäbäi I Säj …Më B,ëri Kürthë Äi N,atën Më…

Väjtä Te Shtëpiä E Shöqes Së Ngüshtë, Pör Bäbäi I Säj …Më B,ëri Kürthë Äi N,atën Më…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Atë dit shkova si gjithmonë tek shtëpia e tij,.derën e hapi babi si gjithmonë,hyra dhe u nisa drejt dhomës ku rrinim me shoqen.po babi saj më kishte ardhur nga mbas…ai po me puthte në buzë, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…