Lajm

Shikoni Pamjet Ky Eshte Vendi Ku Toka Merr “Frymë” Si Njerëzit-(VIDEO)

Shikoni Pamjet Ky Eshte Vendi Ku Toka Merr “Frymë” Si Njerëzit-/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamjet, të cilat janë bërë virale në Twitter, tregojnë tokën në një pyll të Kanadasë që duket sikur merr frymë.Në fenomenin e çuditshëm, pemët ulen dhe ngrihen sipas një ritmi të rregullt, ashtu .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…