Lajm

Prezaηtueses i deΙ gj 0ksί Ιive në TV dhe…(VIDEO)

rezaηtueses i deΙ gj 0ksί Ιive në TV dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një prez.antuese moti pati një moment të pakëndshëm live në TV, pasi një çrre.gullim me veshjen i shfaqi asaj gj oksin. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…