Lajm

Pensionisti shkakton bllokim të tr.afi.kut duke vozitur një skuter lëvizshmërie në autostradë (VIDEO)

Pensionisti shkakton bllokim të tr.afi.kut duke vozitur një skuter lëvizshmërie në autostradë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I moshuari është parë duke vozitur 9 kilometra në orë në korsinë e shpejtë pasi mori një rrugë të shkurtë për të provuar për tu kthyer në shtëpinë e tij pasi ishte me nxitim, shkruan Daily Mail..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…