Lajm

O ZOT, autobusi go.det nje gur dhe mbetet i varur. Njerëzit bien një nga një në hum.nerë / VIDEO

O ZOT, autobusi go.det nje gur dhe mbetet i varur. Njerëzit bien një nga një në hum.nerë / VIDEO

4 studentë nga autobusi dhe shoferi i automjetit tjetër u transportuan në një sp.ital lokal me lë.n.di.me të lehta. O ZOT, autobusi go.det nje gur dhe mbetet i varur. Njerëzit bien një nga një në hum.nerë……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…