Lajm

Një njeri i pasur e mori birin e tij për ti treguar se ç`ishte varfëria dhe ja çfarë ndodhi!

Një njeri i pasur e mori birin e tij për ti treguar se ç`ishte varfëria dhe ja çfarë ndodhi!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një njeri i pasur mori djalin e tij në një udhëtim në fshat për t’i treguar atij se ceshte varferia. Ata kaluan disa ditë në fermë me një familje shumë të varfër..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…